🎄🗓 – Dec 16: Hvornår føler du dig modig?

“Det var modigt af jer at udtale jer så ærligt.”

Jeg følte mig ikke modig under optagelserne til “Ledelse i krisetider” på Radio4 i går. Så da vært Tony Evald Clausen sagde, at Mette Højen Wiik og jeg var modige, var det eneste, jeg kunne tænke på, at der må være noget, jeg ikke har forstået om mod.

Vi talte ellers meget om det. Mod, nysgerrighed og lydhørhed - som vi var enige om er vigtige elementer i ledelse.

Men vi talte ikke om, om modige ledere mon føler sig modige? Eller om deres mod består i, at det, der kræver mod af os andre ikke kræver mod af dem? Eller om de bare føler sig modige i andre situationer end vi andre gør?

Jo mere jeg tænker over det, jo sværere har jeg ved at komme i tanke om situationer, hvor jeg føler mig modig.

Så måske skal jeg bare være modig nok til at dele et spørgsmål, som jeg ikke selv har et svar på?

Du bidrager til dagens låge i den nysgerrige julekalender ved at skrive en kommentar på LinkedIn, hvor du:

  1. Svarer på dagens spørgsmål: Hvornår føler du dig modig?, eller
  2. Deler et spørgsmål, som det kræver mod af dig at stille

Subscribe to Pia's Question Log

Don’t miss out on the latest issues. Sign up now to get access to the library of members-only issues.
jamie@example.com
Subscribe